En rigtig Mickey Mouse cykelrute

Hvor jeg dog bare elsker efterårets flotte farver, når man suser forbi skove, træer og marker på raceren på en rigtig Mickey mouse cykelrute. Efter et vådt døgn tillod lørdag at jeg trillede af sted. Bevidst havde jeg programmeret en snæver, bakket rute på små landeveje ind på cykelcomputeren i og omkring bakkerne ved Stjær. Knap 60 km blev det til med tæt på ligeså mange højdemeter som min yndlings 100 km rute – særligt ca. midtvejs på turen.

Vinden fra frisk til jævn med et par småkraftige pust fra tid til anden. Solen skinnede det meste af turen, og i det hele taget var omgivelserne virkelig skønne. Det er ture som dem, der gør det svært at forstå motionister, der tilbringer deres tid i fitness centre landet over…

På trods af de flittige stigninger var planen ikke at gå fuld attack med syre i benene, men derimod mere at komme igennem med et roligt, kontrolleret tråd samtidig med at få nogle højdemeter i kroppen.

Turen gav mig samtidig en passene lejlighed til at få afprøvet præcisionen af tre pulsbælter for at lede efter variationer. Det blev til en del påspændt teknik. Garmin Forerunner 620 parret med et gammelt oprindelig HR pulsbælte, Polar M400 parret med Wahoo TICKR og endelig Edge 1000 parret med det nyere Garmin HRM pulsbælte.

Resultater og en lidt længere snak om netop det, bringer jeg på bloggen senere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.