Hjem Cykling Målsætninger for cykelsæsonen 2016

Målsætninger for cykelsæsonen 2016

af Lasse Vad Pedersen

Jeg har gjort mig et par tanker om min målsætninger for cykelsæsonen 2016. Det vil jeg gerne give et par ord med på vejen – dels for at dele med jer læsere selvfølgelig, men også fordi jeg ved, at det bliver mere officielt, når man har det skrevet ned. Det er simpelthen nemmere at holde sig selv op på noget, man har sagt til andre man vil gøre – end hvis det bare bliver i tankerne hos sig selv.

Derfor hermed min målsætninger for cykelsæsonen 2016:

  1. For det første vil jeg gerne, at jeg bliver en helårs cykelrytter. Med det forstås, at sæsonen ikke blot regnes i de varme sommermåneder med lav vind og sen aftensol. Jeg skal simpelthen op på cyklen og af sted i det spirrende forår og efterårets potentielle kulde og blæst. Vinteren med – selvom den nok særligt skal findes hjemme i stuen sammen med mit seneste nyindkøb hjemmetræneren BKool Pro.
  2. Min anden målsætning for cykelsæsonen 2016 er at deltage i flere officielle motionsløb. Sidste år prøvede jeg kræfter med mit første og hvilken oplevelse! Jeg skrev dengang en længere løbsrapport med mine erfaringer og at det gav mod på mere. Det løfte skal jeg holdes op på. Derfor vil jeg i 2016 forsøge at få deltaget i flere – en god indgangsvinkel kunne være via cykelafdelingen i mit jobs idrætsforening. Jeg vil ikke sætte et specifikt antal på, men jeg håber da, at jeg kan finde tid, logistik og form til 3-5 deltagelser.
  3. Endelig er min tredje målsætning, at jeg får sat nye rekorder i året der kommer. Det kan enten være i form af længste distance, hurtigste 50 km, flest højdemeter på én tur eller noget helt andet. Jeg må indrømme, at tanken om at prøve kræfter med fx 100 miles er lokkende. Det er langt, rigtig langt men samtidig også realistisk.

Som en lille sjov bobler har jeg sat mig i hovedet, at jeg i 2016 vil cykle 2016 miles. Det er 3244 kilometer eller knap 9 kilometer om dagen – alle årets dage.

0 Kommenter

Andet du måske vil kunne lide

Efterlad en besked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.