Orbiloc Run Dual løbelygte ankommet til test

Postmanden har været forbi med en Orbiloc Run Dual løbelygte til test. Orbiloc hvem tænker du måske? Jeg må hvert fald indrømme at jeg gjorde. Orbiloc er en dansk producent, der primært fremstiller løbelygter med det formål at gøre dig mere synlig i trafikken.

Der er tale om en simpel løbelygte med en markedsført sigtbarhed på 5 km og batteritid på op til 250 timer. Run Dual lygten kan enten blinke eller udsende et konstant lys.

Vægten er holdt lav og med en smart klips på bagsiden, der gør det muligt at fastgøre lygten på en løbetaske eller jakke. Der medfølger desuden et praktisk elastikbånd, der bæres på håndledet så lygten også kan monteres sådan. Af producentens hjemmeside fremgår det, at der kan vælges fem forskellige varianter, der hver er tiltænkt særlige forhold. Det drejer sig om gul, rød, blå, grøn og endelig hvid. Den gule variant fremhæves f.eks. som velegnet til tåget og diset vejr med lav sigtbarhed.

Det er den hvide version, jeg har fået til test på bloggen.

Hvordan lampen virker i praksis udenfor testmiljøer, vil jeg kaste lys over (haha, joke) igennem min anmeldelse, der lander på bloggen om nogle uger.

Det skal nok blive spændende!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.