RESUME AF FIT PÅ 100 DAGE – UGE 5

Nok en uge er gået og den første måned således også overstået. Faktisk er jeg nu en smule over en tredjedel af projektets forløb. Det er gået stærkt, og kan faktisk mærke, at det føles helt mærkeligt at jeg inden længe er halvvejs. Hvert fald stresser det mig lidt – for selvom jeg synes, at jeg er kommet et godt stykke, føler jeg også, at der er lang vej igen. Det burde alt andet lige kunne give mig et ekstra skub i den rigtige retning.

Men nok om det. Ugen startede ganske som jeg forudsagde med et par spøjse ups- and downs ift. vægten efter min influenza/febersyge i sidste uge. Jeg kom dog efter det i løbet af ugen, og endte ganske positivt. På løbefronten var det blevet tid til en lille hvileuge i programmet, hvorfor mængden var sat lidt ned.

I den kommende uge skal mængden stabiliseres inden det i næste uge igen er tid til en ny 12 minutters Cooper formtest. Jeg glæder mig ret meget til at se, hvad de 3kg mindre og træningen har gjort i forhold til sidste formtest. Mon ikke der er et par sekunder at hente? Det tror jeg!

Jeg har også planer om at give svømmehallen et besøg i denne uge – det er første gang længe, så måske nok på tide at se, om crawl stadig foregår nogenlunde anstændigt – eller svømmeteknik igen er blevet en by i Rusland.

Resultaterne:

  • Tabt 0,5 kg. Primært med vægtforøgelse først på ugen og tab sidst.
  • Udført mindst én 7 Minute Workout hver dag. Højeste antal på én dag: 4. 98 Minutter i alt. (14 loops)
  • Fulgt mit løbeprogram på Endomondo med 13,6km totalt over tre træningsdage. Hvileuge.
  • Sovet som en sten.
  • Alkoholindtag: Som en afholdsmand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *