Resume af forårsprojektet – dag 27

Sneen er væk, temperaturen steget og jeg har fundet overskud til et resume af forårsprojektet – dag 27.

Det har været et par hektiske uger, siden sidste indlæg på bloggen – både arbejdsmæssigt og på motionsfronten. På jobbet har vi knoklet med dels at få lukket årsregnskabet, men også få banket de sidste knaster på plads i forhold til budgettet 2016. Det har specielt sidste uge givet anledning til et par lange arbejdsdage, hvor jeg dog heldigvis på trods af fristelsen for at smide mig på sofaen faktisk har fået tvunget mig i løbe- eller cykelskoene.

Forrige uge bød på et fornuftigt mix af 2½ time på hjemmetræneren, én time i løbeskoene og ½ i svømmehallen. Denne uge forventer jeg nogenlunde samme niveau. Hvis man alene ser på varigheden af min træning pr. uge, er jeg dermed næsten  oppe omkring det niveau, jeg lå på, da det gik bedst tilbage i slutningen af 2012. Dengang var det dog alene løb, men uanset at det nu er vekslet til mere varieret træning, er det absolut positivt.

Jeg håber, at fortsætte den gode trend henover de næste uger. Planen er, at forsøge at ramme cirka det nuværende mix med 60 % cykling, 25 % løb og 15 % svømning i min træning. Der kan og vil selvfølgelig være variationer uge til uge. Det er mit fokus, at træningen bliver så lystbetonet som muligt. Med andre ord hvis jeg en uge ønsker at erstatte al træning af besøg i svømmehallen, så gør jeg det. Ditto for løb eller svømning. Men som udgangspunkt vil jeg forsøge at ramme et mix af de tre med overvægt mod cykling.

Apropos cykling så har jeg passeret de første 250 km på BKool Pro hjemmetræneren, og mine erfaringer er stadig positive. Jeg glæder mig til at fortælle mere, og er så småt begyndt at notere mig stikord til den kommende anmeldelser samt tage lidt billeder af opsætningen samt brugerfladen. Det håber jeg, I glæder jer til at læse mere om.

Vægten følger også med ned med ca. ½ kg om ugen. Ganske kontrolleret og stabilt som planlagt.

Så alt i alt må det vist siges, at det går ganske fortrinligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.