Resume af forårsprojektet – dag 44

Jeg er stadig i gang med forårsprojektet og sikke det går. Det er blevet dag 44 og følte, at det er tilpas længe siden til igen at gøre en lille status.

Kalenderen siger midt februar, og de fleste af os drømmer sig vel sagtens væk til varmere himmelstrøg eller er på skiferie. Selvom jeg ikke holder den vanlige uges vinterferie, påtænker jeg alligevel at tage et par enkelte dage fri hist og her. Det gjorde jeg fx i går, hvor det blev til en grunding pre-forårsrengøring samt min hidtil længste tur på Bkool Pro hjemmetræneren.

Langture på hjemmetrænere er notorisk noget cyklister frygter pga. monotonien i timevis indendørscykling. Jeg valgte en videorute i softwaren, og drønede ellers af sted ud på de fynske landeveje med netflix kørende på tv’et imens. Bevares – det er og bliver ikke det samme som vinden i håret på en lund sommeraften. Men det var langt fra heller nogen dårlig oplevelse. Kilometrene fløj afsted, mens jeg skiftevis så ned på bærbaren efter kommende bakker og behov for at geare ned samtidig med det ene afsnit Family Guy tog det andet.

BKool Langtur

Efter knap 2½ time var jeg færdig. Udmattet, badet i sved og med et smil på læben. 74 km blev det til. Så selvom det ikke er min samlet længste distance, er det bestemt lovende for hvad jeg kan forvente af den kommende sæson. Med gårsdagens kørsel har jeg således passeret mine første 500 km i år. Slet ikke dårligt!

På vægtfronten er der også fremgang at spore, selvom det går i ret begrænset tempo for tiden. Det skyldes jo nok primært, at det kniber lidt med at finde motivationen og inspiration for så vidt angår kosten. Jeg mangler alvorligt nogle spændende, indbydende retter der ikke kræver alverdens forberedelsestid eller et utal af specielle ingredienser. Dertil gjorde arbejdets strategidag sidste tirsdag med god og ikke mindst megen mad, nok heller ikke noget videre godt for vægten.

Jeg nærmer mig dog stadig min målsætning, så selvom det går lidt langsomt, er jeg sikker på, det nok skal komme så formen til foråret er præcis der, hvor jeg ønsker den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.