Endnu en veloverstået træningsuge

Så blev det nok engang søndag og tid til at gøre status på ugen, der gik. Endnu en uge med fin progression og formfremgang. Mandagen bød på ugens interval træning, der foruden opvarming og nedjog blev løbet som 4 gentagelser af 1km tærskelintervaller lige omkring 4:30min/km. Det var i sig selv vanvittig hårdt, men at vejret samtidig var virkelig lummert, hjalp næppe. Jeg kom dog igennem, selvom specielt det sidste sæt trak tænder ud. Onsdag døjede jeg lidt med ømme ben fra mandagens hårde træning, og måtte slide mig igennem de 8km. Valgte derfor en ekstra hviledag, og genoptog først ugens sidste løbetræning i går. Det var en god strategi, for benene var markant bedre igen lørdag – hvor jeg tog en tur rundt i mark-traillandskabet lidt nord for mig. En helt igennem skøn tur i spændende terræn.

Følte sågar jeg havde så meget overskud i dag, at jeg blæsten udenfor til trods ikke kunne dy mig for en lille cykeltur. Motivationen skulle også findes i, at jeg har fået endnu et spændende produkt til testbænken. Denne gang Garmins nye flagskib indenfor cykelcomputere – deres Edge 1000 version. Der kommer – vanen tro – en længere anmeldelse på bloggen, når jeg har fået fingrene godt ned under brugerfladen, og en masse gode km på vejene i selvskab med den.

Turen i dag blev til anonyme og korte 23km, og mere var såmen heller ikke ønsket – blot lige ud og prøve den nye gadget en smule af.

Så alt i alt – endnu en god uge. Jeg fortsætter i næste, hvor vejret desværre vist har tænkt sig at blive vådt mere eller mindre hele ugen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.