Otte måneder siden sidste løbetur

Wow! Så kort og præcist kan det ganske enkelt sige. For det er netop hvad det er. Otte måneder siden jeg sidst har bundet skoene og givet mig ud på en frisk løbetur. Og sikke en masse minder, det gav:

Gode minder – fra alle de skønne naturoplevelser, nye rekorder, gode stunder. Glæden ved at rydde tankerne, og bare give sig i kast ud på de ugentlige ture. Men selvfølgelig også frustrationerne med mavekneb, dårlige dage, ømme ben, sure billister og skaderne ikke mindst.

Ikke desto mindre var det en ganske særlig oplevelse igen at være igang. Og så samtidig med en ny løbepartner i Garmin Forerunner 620 HRM. Betjeningen er langt hen ad vejen ens med mit gamle 610 HR, og nemt at finde sig til rette i. Det skal jeg utvivlsomt nok blive glad ved – og når den værste ærgrelse over, at løbeformen er fuldstændig passé er væk, så er jeg også sikker på, at jeg nok skal blive glad for løb igen.

Jeg krydser hvert fald fingre for, at skaderne er fortid – og at jeg kan komme tilbage på et bare moderat niveau. I første omgang med en målsætning om at løbe fem km uafbrudt igen – og på den lidt længere bane gerne et par gange om ugen. De helt store ambitionerne med hensyn til løb er imidlertid lagt lidt væk, for skadeshistorikken har desværre gjort mig lidt pessimistisk.

Men nuvel, 10-20km om ugen foruden svømning vil bestemt også være fedt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *