Nyt cykeltøj til de kolde, blæsende efterårsdage

Er der noget bedre end at forkæle sig selv med nyt cykeltøj? Næppe. Da jeg samtidig trængte til noget at holde mig varm og tør med til de kolde og blæsende efterårsdage, hoppede jeg på et tilbud om et sæt med SoftShell og fleece vinterjakke samt varme langbukser fra Sportsful.

Da posten kom i går var jeg derfor hurtig til at gribe chancen og få afprøvet nyindkøbet med en lille 40km tur på raceren.

Vinterjakken er godt beskyttet med foret fleece på indersiden i et åndbart materiale. Den er virkelig varm og egner sig derfor bedst til de råkolde efterårsdage, ved kraftig vind eller når Kong vinter banker på døren.

Foruden de rene kvaliteter byder jakken også på tre praktiske eksterne baglommer og reflekterende effekter. Designet er stilfuldt og enkelt i klassiske farver med en fræk rød detalje.

De medfølgende langbuksede bib tigts er lavet i ligeledes varmt og strækbart tekstil, der isolerer godt og på mig havde en rigtig god pasform. Der er ikke så meget lir at berette om, men det er blevet til fire paneler og en god komfort til rø…

Det er næppe de hurtigste, pæneste eller bedste tights, men de er behagelige og varme til en god, lang tur på raceren selvom vejret viser tænder. Jeg følte mig hvert faldt godt tilpas i dem allerede fra første tur.

Der er med andre ord ikke rigtig længere nogen undskyldninger længere for ikke at hoppe på cyklen uanset vejret. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.