Hjem Cykling På to hjul for første gang i evigheder

På to hjul for første gang i evigheder

af Lasse Vad Pedersen

Som bebudet i det sidste indlæg, er mine tanker om fremtiden lidt delte. Egentlig ville jeg jo helst løbe. Løbe uden problemer, uden ømhed og smerter i skinnebennet. Jeg svømmer stadig, men det er sgu ikke det samme. Plus det rent logistisk kræver ca. 2 timer at træne 45minutter. Inden man er kommet med bussen, klædt om, trænet, klædt om igen og bus hjem igen.

Med det sagt – så fik jeg luftet muligheden for at begynde at cykle lidt mere. De gamle tog en uges velfortjent ferie, og jeg besluttede at flytte “hjem” et par dage. Primært for at skrive på specialet, og fordelen i at have lidt mere plads at brede mig på. Men det gav samtidig mulighed for at lufte en cykel på de danske landeveje. Og guderne skal vide, det mildest talt er år siden. Helt bogstaveligt talt. Jeg var (vanen tro) over-optimistisk, og tænkte, at det var en smal sag at cykle lange ture i et højt tempo. Men trætheden og syren i benene meldte sig hurtigt. Jeg bliver stadig overrasket over, hvor dårlig god form fra en sportsgren overføres til en anden. Jeg svømmer fint 45minutter uden problemer efterhånden – men efter knap 10 minutter hev jeg efter vejret.

Ikke desto mindre blev det til lidt over 50km på tre ture. For en rutineret cykelmotionist er det uden tvivl håbløst, men jeg var faktisk udmærket tilfreds. Led desværre med en hel del vind på min “lange” 25km tur, så det gik fra 13 km med smil på læben til at være grædefærdig, da jeg var hjemme. Men glæden ved at komme lidt længere omkring end løb er lokkende. Man får virkeligt set en masse steder i landet relativt ubesværet. Så det var sgu lidt en ‘aha’-oplevelse. Lysten til at købe en rigtig racer og flyve over bakkerne, er hvert fald ikke mindre!

Turene ryger på Endomondo snartest, når jeg lige har uret hjemme igen.

0 Kommenter

Andet du måske vil kunne lide

Efterlad en besked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.