Hjem Cykling Scott Addict 30 – Ny racercykel

Scott Addict 30 – Ny racercykel

af Lasse Vad Pedersen

Efter jeg desværre fik stjålet min gamle racer, har jeg været igennem en længere udvælgelsesproces og endelig fået fat i en Scott Addict 30, der skal være min nye trofaste ven på landevejene.

Min nye racer Scott Addict 30. Fantastisk cykel!

Addict 30 er den mindste (udstyrsmæssige) i Addict-serien, der kommer med en fuld HMF carbon ramme og et fornuftigt mix mellem performance og ergonomi. Den er ikke nær så komfortabel som den tidligere favorit CR1-serie, men stadig mærkbart mere fornøjelige end Foil-serien. I forhold til min tidligere racer, er der en verden til forskel på kvaliteten af rammen. Addict er i en helt anden liga. Siddepositionen er samtidig mere aggressiv, og indbyder bare til at køre stærkere. En længere anmeldelse kan nok også forventes på bloggen, når jeg har gjort mig de første 1000 km erfaringer.

Jeg havde fornøjelsen af at hente den hos Fri Bikeshop i Aarhus i lørdags, og benyttede weekendens fornuftige vejr til en længere jomfrurejse. Sikke en fornøjelse!

Hidtil har jeg kæmpet med at holde de magiske 30km/t i snit over én time, men på jomfrurejsen 86 km blev det til en samlet 30,3 km/t – det endda med besværlig kø igennem Marselisborgsskov mod rutens afslutning plus de obligatoriske trætte ben. Jeg er både stolt og imponeret over forskellen fra en god til en rigtig god racer.

Den første rigtige jomfrurejse – Aarhus, Skanderbrog Sø, Odder, Kystruten, Marselisborg skov.

Jeg kan ikke vente med at få flere kilometer i benene og opleve nye skønne ruter. Det gør samtidig også, at jeg revurderer lidt planerne om triatlon til fordel for mere cykel/løb orienteret træning.

Det må jeg lige tænke igennem…

2 Kommentarer

Andet du måske vil kunne lide

2 Kommentarer

Rekordernes måned : Et skridt foran – en løbeblog July 1, 2015 - 10:34 am

[…] Som den faste læser vil have bemærket, har jeg fået ny cykel, da min gamle blev stjålet. Det betød, at jeg måtte på udkig efter en ny. Valget faldt efter nøje overvejelser på en Scott Addict 30, som jeg har skrevet en lille smule op tidligere. […]

Svar
Glædelig jul og godt nytår February 6, 2016 - 6:50 pm

[…] erhvervede mig efter kyndig vejledning af kollega og Fri Bikeshop en ny – nemlig en Scott Addict 30. Henover sommeren fik jeg kørt en mange lange ture og sågar deltaget i mit første officielle […]

Svar

Efterlad en besked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.