Hjem Cykling Sidste træningstur inden Forårsløbet 2017

Sidste træningstur inden Forårsløbet 2017

af Lasse Vad Pedersen

I går fik jeg kørt den sidste træningstur inden Forårsløbet 2017 og sæsonen dermed officielt skydes igang. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at optakten hertil har været lidt en blandet fornøjelse.

Det blev til lidt over 70 kilometer i fint tempo uden dog at køre mig selv helt i smadder.En rimelig flad omgang mod Silkeborg og hjem igen. Ikke alt for mange højdemeter og også i et fornuftigt vejr, hvor kun en mindre regnbyge kom lidt i vejen undervejs. Fokus var et let tråd med høj kadence, hvilket lykkedes fint.

Nu skal der bare restitueres, inden det som sagt går løs på lørdag.

Men hvordan er formen? Jeg er ikke helt sikkert.

Jeg startede rigtig stærkt efter nytår, og fik i januar kørt en masse gode kilometer på BKool Pro hjemmetræneren. Min motivation slap dog desværre hurtigt op, så februar blev det til nul og niks. Kom lidt igang igen i Marts og de sidste uger af April, men det sløje forårsvejr har indrømmet gjort det svært. Tanken om timevis i sadlen i regn, kulde og blæst er bare svær at sætte sig op til.

Derfor er det også med en vis spænding og usikkerhed, at jeg deltager på lørdag. Jeg skal nu nok komme igennem den 107 kilometer kuperet rute. Men i hvilken tilstand og tempo – det er straks mere usikkert. Vægten er desværre også nogle kilo tungere, end jeg havde håbet, så endnu et minus der.

Det er dog alt sammen spekulationer og gisninger, indtil man sidder i sadlen. For når alt kommer til alt afhænger meget også af dagsformen og evnen samt viljen til at bide smerten i sig, når det gælder. Det er altså også bare noget andet, når man får startnummer på ryggen og har andre ryttere ved sin side.

Jeg går dog også og pønser lidt på at deltage i Bakkeløbet ved Hørning, syd for Aarhus dagen efter Forårsløbet. Det kommer selvfølgelig til at spille lidt en rolle i forhold til, hvor hårdt der skal køres lørdag.

Nu må vi se!

0 Kommenter

Andet du måske vil kunne lide

Efterlad en besked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.