Hjem Cykling Stilhed før (eller måske nærmere i) stormen

Stilhed før (eller måske nærmere i) stormen

af Lasse Vad Pedersen

Gud, hvor er det uinspirerende vejr at drive en motionsblog på. Hvert fald når man ikke er fanatisk sportsidiot, men faktisk foretrækker godt vejr til at komme af sted i.

Jeg er kæmpe stor fan lange lyse aftener i behagelig temperatur med solnedgange, mens jeg drøner rundt på de øde danske landeveje på racercyklen. Det er faktisk noget af det bedste jeg ved. Desto mere frustration over den danske sommer anno 2016.

Det har blæst, været køligt og regnet i et væk stort siden min fødselsdag for en måned siden. Det er hvert fald sådan det føles. Udover at det er skide irriterende begynder det også at smitte af på formen, at jeg ikke rigtig kommer ud mere. Jeg trøster mig med, at jeg alligevel først har fri fra arbejde i uge 29 og 30 – det hjælper da lidt på det. Men når det så er sagt, så må jeg da også indrømme, at jeg kraftigt overvejer en afbudsrejse, hvis vejret ikke lover bedre snart.

I dag var jeg på posthuset og hente nye sager. Det er de flinke fyre hos Cyclingshop.dk, der har stillet nyt grej til rådighed. Jeg har fået lov at teste og anmelde et sæt af deres eget brand – Ventoux – med hhv. både et par svedtrøjer samt et komplet cykelsæt. Det glæder jeg mig naturligvis til, og giver endnu en grund til at krydse fingre for vejret arter sig pænere meget snart.

Det giver mig samtidig en passende anledning til at minde om mit næste kommende cykelløb. Det bliver det spritnye og super spændende Aarhus Grand Prix, der skydes igang lørdag d. 13 august. Jeg er enormt spændt på at se, hvad folkene bag har formået at stykke sammen – for på papiret lyder det virkelig professionelt og gennemført.

Den kommende måned skal jeg derfor have gang i en stabil træning igen, og så må vi se på dagen, hvad det kan blive til.

0 Kommenter

Andet du måske vil kunne lide

Efterlad en besked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.