Hjem Fitness Altoverskyggende Coronavirus, alkoholfri til april og fortsat træning

Altoverskyggende Coronavirus, alkoholfri til april og fortsat træning

af Lasse Vad Pedersen

Den altoverskyggende Coronavirus begynder for alvor at sætte sit præg på dagligdagen. Specielt efter gårsdagens voldsomme udmelding. Det er sgu en mærkelig tid, vi går i møde. Men jeg tror på, at vi sammen kan og vil gøre det fornødne – omend det vil have konsekvenser. Personligt er jeg heldigvis nemt stille. Jeg kan fint arbejde hjemme, og selvom det ikke er det samme, findes der telefon og videomøder og des lige. Mine tanker går derimod på børnefamilierne og ikke mindst de mange ansatte i mindre private virksomheder, der derudover må have en masse økonomiske bekymringer i hovedet. Lad os håbe, vi kommer sammen igennem uden for mange omkostninger.

Jeg fortsætter ufortrødent alkoholfri til april

I et helt andet emneområde, har jeg besluttet at genoptage den alkoholfrie periode igen. Denne gang fra starten af marts og ind i april. Årsagen er, at jeg gerne vil give mig selv de bedste forudsætninger for at holde vægttabet igang. Som en sidegevinst vil det, alt andet lige, give mig bedre vilkår for at få det optimale ud af min træning.

Årets første motionscykelløb er Tour de Midtjylland, som løber af stablen d. 18 april. Jeg er tilmeldt den korte 65 km rute, så det bliver en lidt mild sæsonåbner i år. Ugen efter er der dog Bakkeløbet, som jeg åbnede sæsonen med sidste år. Det er 120 km og 1500højdemeters bakkehelvede, der altid giver en rigtig god indikation på, hvor man står henne formmæssig. Den rute gør ondt!

Som udgangspunkt er det de to første løb i sæsonen, og dertil jeg forsøger at holde alkoholfri til i første omgang.

Stagnerende watttal, men det er faktisk efter planen

Når det så er sagt, så fortsætter træningen som hidtil. Efter en begivenhedsfattig hvileuge tilbage i uge 9, har jeg atter været i gang med mængde- og interval træning de sidste to uger. Det er blevet til en god portion kørte kilometer på træneren.

Ligesom jeg også har haft lejlighed til at prøve kræfter med et par løb. Mine watttal ser fornuftige ud, men er dog ikke stigende. Det er dog forholdsvis efter planen. For vægten er fortsat for nedadgående, så min ambition er så vidt muligt bare at holde mine watt imens – det vil få watt/kg kpi’en til at drøne i vejret. Så det ser rigtig fornuftigt ud.

Jeg arbejder fortsat på at få bygget volumen på, og min træningsmængde nærmer sig 8 timer. Jeg regner med lige at snuse til 10 timer, inden det går løs til Tour de Midtjylland.

Uge 9 og 10 i stikord:

  • Vægten er gået yderligere 2kg ned. I alt dermed 8 kg kg siden 1. januar. Det begynder sgu at ligne noget.
  • Lige knap 400 km på træneren.
  • Moderat alkoholindtag.
  • For meget arbejde.
0 Kommenter

Andet du måske vil kunne lide

Efterlad en besked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.