Hjem Fitness Hård opstart i december fuld af fristelser

Hård opstart i december fuld af fristelser

af Lasse Vad Pedersen

12 dage er gået, og selvom der ikke er sket noget revolutionerende med hverken min vægt eller sundhed som helhed, går det da fremad.
På den positive side er jeg kommet igang med cyklingen igen. Indendørs, bevares. Men på min BKool Pro, som jeg jo som bekendt erhvervede sidste år på nogenlunde samme tid.
Det giver mulighed for at dyste online på videoruter, hvilket gør det en hel del sjovere end bare at spinne på en almindelig motionscykel.
Jeg medgiver, at det ikke er det samme som at være ude i det fri – men i mangel af bedre, ikk?

Det er blevet til lidt over 100km på lige knap 4 timer. Ikke en imponerende gennemsnitshastighed, men i al fairness har en noget af træningen foregået i kuperet terræn syd for Milano. 😉

Der er ingen tvivl om, at jeg er ganske langt for fordoms storhedstid på cyklen. Det står faktisk ret sløjt til, men jeg er alligevel fortrøstningsfuld. Skal ret være ret var jeg i tilsvarende dårlig form sidste år på denne tid – og det endte som bekendt med en ganske fin sæson.

I år kender jeg mig selv bedre. Jeg ved, hvordan jeg skal motiverer mig. Hvordan jeg træner optimalt og hvilke fif, jeg bør bruge for at opnå mest muligt. Det skal derfor nok gå. Det er jeg ikke spor i tvivl om.

Når det så er sagt, så er december dog heller ikke den nemmeste måned at opnå vægttab eller bedre kondition. Der er virkelig mange fristelser. Julefrokoster, julegodter, (chokolade)julekalender, nytårsaften og den slags. Ambitionen er derfor mere, at holde vægten henover den svære tid. Lykkedes det, betragter jeg det som en succes – for hvad kan det så ikke blive til på den anden side?

På en lille afsluttende sidebemærkning har jeg i går hentet min seneste nye gadget, Garmin Forerunner 735XT. Det glæder jeg mig faktisk til, og skal helst sikkert nok give motivation og anledning til ekstra meget aktivitet i de kommende uger.

Og nå ja, så kommer der selvfølgelig en anmeldelse af bæstet på bloggen. Det manglede da bare…

0 Kommenter

Andet du måske vil kunne lide

Efterlad en besked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.