Hjem Fitness Minirace, Fulgaz, afskedsreception og en tur på det glade vanvid

Minirace, Fulgaz, afskedsreception og en tur på det glade vanvid

af Lasse Vad Pedersen

Jeg sagde farvel til Januar med en begivenhedsrig uge 5. Torsdag stod den på minirace i Hørning med kollegaerne fra arbejdet. En sjov aktivitet hvor alle kan være med. Det anbefales klart!

Alle pjatter i starten, men starten er dårlig gået før der heppes og råbes på livet løs, mens adrenalinen pumper rundt i kroppen. Det er bare sjovt. Bagefter stod den på besøg hos Det Glade Vanvid. En konceptresturant hvor alle gæster på aftenen får præcis samme oplevelse. Man kommer og man går samtidig. Serveringerne er det samme. Det var som altid hyggeligt – omend akustikken i lokalet gør det til lidt en kamp at følge med i samtaler mere end to pladser væk.

Fredag sagde vi farvel til en go’ kollega. En institution i finans. En lidt vemodig dag for mange, og personligt også en anelse trist. Men sådan er det.

Søndag var der Super Bowl og i dag er jeg træt.

Selvom jeg holdt mig til mit løfte om Hvid Januar alle dage, har vægten haft det lidt svært. God mad, kage og snacks er bare ikke opskriften på vægttab. Det er derfor også kun blevet til et par hundrede gram i ugens løb. Ikke nogen katestrofe, men det kunne også være bedre.

Tilbage i sadlen med intense træningssessions

På træningsfronten kom jeg ud af sidste uges hvileperiode. Jeg startede tirsdag med femte etape af Tour de Zwift. New Yorks gader og kuperet terræn skulle tæves igennem. Den fik fulgaz i lidt over 50 min med 291 watt i snit. Super hæderligt. Det lugter af ny FTP rekord snart. De nuværende 285w i én time, står til at falde meget snart.

Jeg tog 1½ time i zone 2 dagen efter med tydeligt mærkede ben, der føltes tunge. Kom dog igennem og tog en velfortjent fridag som belønning bagefter.

Fredag skulle benene bare spinnes igennem uden for megen belastning, så de var klar til ugens langtur lørdag. Det blev til mine planlagte 2½ time i et roligt tempo. Kun de sidste 10 minutter fik den lidt gas med 270w effort. Der var jeg så også udsolgt. Alt i alt en rigtig fin uge. I denne uge fortsætter jeg og forøger varigheden med ca. ½ time.

Uge 5 i stikord:

  • Vægten har stået lidt stille. Budgetluk, sociale arrangementer og des lige, gør det svært. Sølle 200g er det blevet til. I alt -3,3kg siden 1. januar.
  • Atter en total alkoholfri uge.
  • Tilbage i sadlen med god træning. 6 timer blev det til.
0 Kommenter

Andet du måske vil kunne lide

Efterlad en besked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.