Hjem Fitness Resume af back on track træningen – uge 3

Resume af back on track træningen – uge 3

af Lasse Vad Pedersen

Kalenderen siger midt i januar og det er blevet tid til endnu et kort resume af back on track træningen for uge 3. Det føles efterhånden som lidt en gentagelse, men vejret har været, som vejret nu er på denne tid af året. Koldt, regnvådt og med masser af slud. Desværre har det medført, at jeg ikke rigtig har fået cyklet til og fra arbejde i ugens løb. Det håber jeg absolut laves om i uge 4.

Heldigvis var vejret en anelse bedre i weekenden. Jeg tog det tykke tøj på, og begik mig hvert fald udendørs både lørdag og søndag. Det gik egentlig fornuftigt på langturen om lørdagen med fornuftige ben og okay vejrforhold. Desværre blev jeg halvvejs på ruten overrasket af et forbipassernede regn/sludvejr, der gjorde det til en våd og ikke mindst kold fornøjelse. Det er svært at beskytte sig mod – selv med god påklædning. Cyklen fik også en temmelig hård medført med masser af småsten, grus og mudder fra siden af vejene. Det sad godt i gear, skifter og stort set alle afkroge af cyklen. Men jeg kom dog hjem med ca. 60 km i banken.

Heldigvis har jeg erhvervet mig en god cykelshampoo, der effektivt gør bugt med den slags. Basic Clean hedder det. Men ser faktisk ud til at være udgået nu, hvor jeg ville linke til det. Øv!

Søndag var vejret mildere med en smule blå himmel, sol og lavere vind. Besluttede at tage en lille 30er mere på en flad rute rundt omkring Brabrand Sø.

Det går rimelig godt med kosten for tiden, så også der er der fremskridt at spore.

Resultater for uge 3:

  • Kampvægten siger -1,3kg fra sidste uge (-3,5kg total). Jeg er under de 90kg. Og mit første delmål er derfor opnået! Nu går jagten så ind på de næste 5kg og 85 kg grænsen. Det bliver formentlig noget svære, men jeg hænger i og håber fremdriften fortsætter!
  • Cyklet: 90km – ingen til og fra arbejde, men weekendens 60 + 30 luner godt på kontoen.
  • 61.000 skridt. Kunne godt lige steppes lidt op.
  • Sover som en lille baby 😉
  • Alkoholindtag: Hvid januar fortsætter.

Peace.

0 Kommenter

Andet du måske vil kunne lide

Efterlad en besked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.