Hjem Fitness Resume af back on track træningen – uge 4

Resume af back on track træningen – uge 4

af Lasse Vad Pedersen

Back on track træningen er nået uge 4 og den første måned er derfor næsten gået. Det er med andre ord til at gøre en kort status.

Gråvejret fortsætter, blæsten er der stadig, men til gengæld har temperaturen været noget højere. Ganske rart da det har betydet, jeg har kunne undvære et enkelt mellemlag på cykelturene udendørs. Apropos cykling så blev det til tre gange på sadlen i den forgangne uge. En enkelt til/fra arbejde og to egentlige træninger. Lørdagen var jeg temmelig tidligt oppe for at trille mig de vanlige omkring 60 km.

Planen var egentlig at udvide ruten og ugens langtur en smule, men havde en aftale med en kollega kl. 11 og kom lidt for sent ud af døren. Derfor valgte jeg at afkorte ruten, og turen endte derfor på meget moderate 58 km. Lidt ærgerligt for umiddelbart var benene gode på dagen. Jeg valgte derfor også søndag, at jeg ville trille lidt igen. Blæsten var ret voldsom og på første del af ruten i strid modvind stod jeg nærmest stille flere gange. 10m/s med vindstød op over 15 trækker tænder ud i åbent landskab. Jeg var dog ikke nået ret langt, før jeg følte min røv komme nærmere asfalten. Åh nej, punktering!

Trillede lidt videre, men måtte indse den var god nok. Havde klodset nok valgt kun at få slange med ud og ingen pumpe, så der var ikke meget hjælp at hente i ryglommen på trøjen. Fandens også. Selvom jeg var flad, virkede det til at være en sivepunktering. Sådan en af dem hvor man sætter farten ned, men godt kan fortsætte forsigtigt. Vendte rundt og satte kursen hjemad. 6-7 km. Langt på halvt flad hjul. Tog chancen og stod op i sadlen for at undgå så meget vægt på baghjulet som muligt. Kom rimelig hjem uden yderligere forcering, men må erkende at det er langt at cykle uden at sætte ned.

Måske egentlig en halv god træning, omstændighederne taget i betragtning? Lidt ærgerligt, men havde nok alligevel ikke kørt langt pga. vinden, så alt i alt godkendt.

Resultater for uge 4:

  • Kampvægten siger -1kg fra sidste uge (-4,5kg total). Den positive udvikling fortsætter, men jeg har haft en lille smule stagnation sidst på ugen.
  • Cyklet: 86km – Det blev en lidt kortere uge, end jeg egentlig havde tiltænkt pga. andre aftaler og årets første punktering.
  • 64.000 skridt. Fornuftigt, stabilt og temmelig ordinært.
  • Søvnen er fortsat intet problem (når jeg ikke dummer mig og drikker kaffe, inden sengetid…)
  • Alkoholindtag: Hvid januar fortsætter lidt endnu.
0 Kommenter

Andet du måske vil kunne lide

Efterlad en besked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.