Resume af fit på 100 dage – uge 10

Fandens vidunderlig og hektisk uge – denne uge 10. Sådan kan den forgangne uge bedst beskrives. Det spidser tid på fuldtidsarbejdet, hvor vi så småt nærmer os de indledende øvelser i en ny større budget- og estimatproces. Det giver anledning til en masse grå hår, når nye beslutninger skal træffes og fejltagelser rettes op. Det bliver forhåbentlig bedre med tiden – al begyndelse er jo svær, som man siger.

Det blev dog i ugens løb også til en rigtig god strategidag i tirsdag. Vi var smidt ud af de vante lokaler og ud til det nye Comwell i Aarhus til en dag med strategi, brainstorming, socialt samvær, en tur på skydebane og god mad på Restaurant ET om aftenen ikke mindst. Det sidste – sammenblandet med en utrolig bunke af fødselsdagskage på kontoret – gjorde, at første del af ugen ikke ligefrem var god for min vægt.

Det er dog siden blevet kompenseret, så ugen ikke endte i et plus men lille minus. Jeg følger stadig træningsprogrammet fra Endomondo, og nærmer mig med hastige skridt målsætningen om de 10km. En sølle bedrift historisk set, men med de sidste års skadeshistorik håber og beder jeg til, at det lykkedes denne gang!

Fik også lige sneget mig over de magiske 70.000 skridt i ugens løb – 10.000 om dagen. Det er faktisk overraskende svært med et kontorjob. 😉

 

Resultaterne for ugen:

  • Tabt 0,4kg.
  • Udført mindst én 7 Minute Workout hver dag. Højeste antal på én dag: 3. 105 Minutter i alt. (15 loops)
  • Fulgt mit løbeprogram på Endomondo med 19,8 km totalt over tre træningsdage
  • Sovet problemfrit.
  • Alkoholforbrug: Tilsvarende en glad aften i byen med kollegaer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.