Resume af fit på 100 dage – uge 14

Sidste hele uge – uge 14 af projektet er overstået, og der er nu kun tre hele dage tilbage, inden jeg skal gøre status og komme ud bag buskene med planerne herefter. De fremtidige planer strækker jeg dog liiiiiige lidt endnu.

Jeg er på løbefronten flyvende, og begynder så bestemt at mærke det overskud og den formopbygning, jeg er igennem. Foruden den bedre kondition begynder jeg også at kunne mærke, at mine vaner ændres til det bedre. Jeg ser mere frem til at snøre skoene og komme af sted, end jeg længe har gjort. Det har selvfølgelig også noget med vejret at gøre, men lysten og motivationen er der bestemt!

23 gode km blev ugetotalen til, hvilket jeg er rigtig godt tilfreds med. I den kommende uge løber jeg regelmæssig mandag, og har så nedtrap onsdag og fredag med kortere ture, der kombineres med lidt gang undervejes. Alt sammen for at lade op til afslutningen på mit 10km Endomondo program på næste mandag, der timingsmæssigt falder sammen med afslutningen  af mit fit på 100 dage projekt. Jeg håber, at kunne løbe i en tid omkring de 48 minutter realistisk set, men er også tilfreds omkring de 50. Det burde være muligt.

Min racercykel kommer tilbage fra forårssyn og justeringer på værkstedet på mandag, så hvis tiden ellers tillader det håber jeg også på at komme igang på den front igen. Foråret er hvert fald til det!

Resultaterne for ugen:

  • Tabt 0,51 kg.
  • Udført mindst én 7 Minute Workout hver dag. Højeste antal på én dag: 2. 91 Minutter i alt. (13 loops)
  • Fulgt mit løbeprogram på Endomondo med 23,4 km totalt over tre træningsdage.
  • Sovet som en sten.
  • Alkoholforbrug: Intet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.