Hjem Fitness Resume af back on track træningen – uge 7

Resume af back on track træningen – uge 7

af Lasse Vad Pedersen

Vinterferien er overstået og det er dermed blevet tid til endnu et kort resume af back on track træningen for uge 7. Mens mange af kollegaerne er rejst syd eller nordpå til bjergene på skiferie, tog jeg et par fridage sidst i ugen derhjemme uden planer. Faktisk ganske rart bare at gå hjemme og drysse den. En tur på Streetfood med venner, AROS besøg og den gamle by blev det dog til. Desuden to decideret cykelture i efter sæsonen ganske gode vejrforhold.

Det blev til to decideret cykelture i lidt blandet vejrforhold. Den første tur lidt over 50 km på frysepunktet med med høj sol, mens lørdagens tur blev til habile 80 km i et par få plusgrader for en gang skyld.

Det kniber fortsat med at få gennemsnitshastigheden op i noget der ligner tidligere form, men jeg er stadig fortrøstningsfuld. Der er næppe nogen tvivl om, at når jeg for nuværende fokuserer på at forøge træningsmængden, så kan jeg ikke også få hårde, hurtige træninger.

Jeg er dog på rette vej, det er jeg ikke spor i tvivl om.

I indeværende uge planlægger jeg, hvis vejret arter sig, at prøve kræfter med årets første tur. Jeg er otte uger inde i træningen og det virker som et godt tidspunkt til at gøre status og få lidt rå data på formfremgangen. Desværre lover vejrudsigten koldt og ustadigt vejr, så hvornår det lige bliver må tiden vise. Jeg håber dog, at kunne gøre årets første rute på 46-47 km igen i weekenden. Lover at skrive lidt detaljer om hvordan det går til den tid.

Resultater for uge 7:

  • Kampvægten siger -1kg de sidste to uger (-7kg total). På trods af god flæskesteg søndag er jeg fortsat godt kørende på den front.
  • Cyklet: 149km – Ikke mange transportkilometer på cyklen – men de to træningsture gav en ny ugerekord.
  • 55.000 skridt pr. uge ~ 7.800 skridt om dagen. Det er sådan okay-ish.
  • Sover fortsat som en baby.
  • Alkoholindtag: Fortsat ikke en dråbe. Det ændres dog på fredag til den kommende fredagsbar.

God vind!

0 Kommenter

Andet du måske vil kunne lide

Efterlad en besked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.