Hjem Fitness Smagskasse med alkoholfrie øl til anmeldelse

Smagskasse med alkoholfrie øl til anmeldelse

af Lasse Vad Pedersen

Posten har været forbi med en smagskasse med alkoholfrie øl til anmeldelse. Alkoholfrie øl er det nye sort har jeg opdaget. Efter min stortest af alkoholfri øl har jeg fået en del positive henvendelser. Blandt andet fra webshoppen alkoholfributik.dk der specialiserer sig i netop et udvalg af alkoholfrie drikke – herunder særligt øl samt et par cidere. Folkene bag har været så venlige at sende mig en smagskasse med flere til en kommende anmeldelse.

smagskasse med alkoholfrie øl

Smagskasse med 12 nye alkoholfrie øl tilsendt. Livet som anmelder er hårdt. 😉

Det er blevet til en blanding af flere typer og varianter indenfor hver. Efter et hurtig skue nedover kassens indhold kan jeg konstatere at, der for det første ikke er en eneste genganger fra min første test. Perfekt. For det andet er der i kassen en del alkoholfrie øl fra velkendte bryggerier, hvor ølentusiaster nok vil nikke genkendende til en del navne.

Mon ikke mange genkender navne som Flensburger, Brewdog, Maisels Weisse, Franziskaner Hefe-Weissbier eller Erdinger Weissbier?

Der er med andre ord en del tyske varianter i smagskassen. Der manglede lidt i første omgang den stolte tyske tradition med ølbrygning in mente. Det er almen anerkendt, at den tyske standard indenfor alkoholfrie øl er noget højere end den danske, så forventningerne hertil er naturligvis høje.

Der er dog samtidig også blevet plads til et par danske, bl.a. Svaneke Greenlight, men måske mest spændende hyperpopulære Mikkellers bud på en alkoholfri øl “Drink’in the Sun 13“. Den og de mange andre glæder jeg mig naturligvis også til.

Jagten på den gode alkoholfrie øl fortsætter med andre ord. Mon jeg finder en ny favorit?

1 Kommenter

Andet du måske vil kunne lide

1 Kommenter

En kasse med verdens bedste alkoholfrie øl June 25, 2019 - 1:39 pm

[…] tårnhøje. Alle øl har fået en fair karakter fra 1 til 6 (ligesom de forrige to gange – første og anden). Og jeg har forsøgt at score dem sammenlignligt på tværs af de tre […]

Svar

Efterlad en besked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.