Hjem Fitness Sne og vinter har ramt landet i en begivenhedsfattig hvileuge

Sne og vinter har ramt landet i en begivenhedsfattig hvileuge

af Lasse Vad Pedersen

Kong Vinter har for alvor taget fat i Danmark. Den sidste uge har stået på decideret vintervejr med regelmæssige minusgrader og sne. Normalt ikke noget jeg som sådan bryder mig om. For det betyder ofte spejlglatte veje og fortove, og et værre mas med at komme til og fra arbejde. Men tiderne er som bekendte anerledes.

Vi arbejder fortsat hjemmefra for gud ved hvilken måned efterhånden. Jeg er stoppet med at tælle. Så for en gang skyld kan jeg faktisk nøjes med at bevæge mig ud, når jeg faktisk ønsker det og har lyst. Og så er det faktisk både ganske pænt og hyggeligt.

Selve træningsugen har været super begivenhedsfattig. Jeg har kørt de ca. 4½ time som planlagt. Alt sammen ved lav belastning helt efter planen. Synes godt jeg kunne mærke benene trængte til en pause. Og tallene på TrainingPeaks og Strava ser også fornuftige ud. Jeg har fået en masse træthed ud af stængerne, så jeg nu er klar til de næste tre uger, inden jeg igen skal give mig selv et velfortjent hvil.

Jeg har fået gået et par ture, ligesom jeg også brugte weekenden på at se til mit nye rækkehus, jeg flytter i omkring april. Det bliver fantastisk.

I den indeværende uge står den som sagt atter på progression. Jeg fortsætter med at bygge z2 base i hovedparten af træningen, men begynder så småt at indarbejde de første intervalsessions. I dag har den såmen stået på 4x8min steady state ved omkring 95 % af FTP (dvs. i nuværende form ca. 265w).

Det nev godt i benene, men følte mig rimelig ovenpå hele tiden.

I weekenden står påtænker jeg, at skifte min vanlige rolig langtur ud med en lidt mere udfordrende Zwift Fondo. Vil ikke kører mig helt ud, det er ikke planen hvert fald. Men måske nok presse lidt på periodevis, for lige at ryste benene og se hvor jeg står henne på denne tid af året.

0 Kommenter

Andet du måske vil kunne lide

Efterlad en besked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.