En løbetur med forårsfornemmelser

Det er ikke meget jeg får løbet i tiden, men i dag blev det til en løbetur med forårsfornemmelser. Temperaturen sagde tæt på de 10 grader, nærmest vindstille og solen trængte igennem et par tynde skyer. Med andre ord helt igennem fantastiske, nærmest ideelle forhold til en rask lille løbetur.

Jeg ved godt, at jeg for nylig skrev et indlæg om min kommende cykeltræning de næste otte uger. Herunder også at jeg derfor ville fokusere og putte min energi i pedalerne. Det skal dog ikke være en total hæmsko for at improvisere en smule, og gøre som jeg finder lyst og motivation for på dagen.

løbetur med forårsfornemmelser

Jeg foretrækker, at der er plads og råderum til de pludselige indskydelser. Måske jeg også bare bilder mig selv ind, at det vigtigste faktisk er at komme af sted – om det så er ene eller anden form for motion er mere sekundært.

Selvfølgelig skal man – hvis ambitionerne er til et godt cykelløb – næppe erstatte al sin træning i sadlen med roning eller ture i svømmehallen. Men mon ikke at der sagtens kan blive plads til bare en enkelt afstikker af og til? Måske kroppen ligefrem takker for den ekstra variation.

Uanset var det en dejlig tur i løbeskoene hvor jeg ikke kunne dy mig for at slæbe telefonen og dermed kamera med. Normalt løber jeg altid kun med mit GPS ur samt lidt musik til de længere ture. Men i dag kunne jeg som sagt ikke dy mig.

Omgivelserne var det altid flotte område omkring Brabrandstien og Åhusene. Målsætningen en rolig tur i et kontrolleret tempo med styr på pulsen og fokus på at træne løb med en høj kadence. Begge dele lykkedes ganske udmærket, selvom jeg måtte kæmpe med at holde tempoet nede.

Men det er vel også lidt af et luksus problem, nu jeg tænker over det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.