Hjem Løb En uge til Vejle Ådal Halvmarathon 2012

En uge til Vejle Ådal Halvmarathon 2012

af Lasse Vad Pedersen

Så nærmer Vejle Ådal halvmarathon 2012 sig med hastige skridt og dermed også mit sidste planlagte officielle løb for denne sæson. Det er dermed også et år siden, at jeg for første gang løb de 21km og kunne betragte mig selv som en ‘rigtig’ løber. En skade satte mig ret langt tilbage henover sidste vinter og forår, men er kommet igen, og det vil på næste søndag vise sig, hvordan formen er kontra sidste års topform.

Disponeringen har jeg tænkt en del over, og jeg håber, at kunne modstå fristelsen for at løbe for stærkt i begyndelsen, ligesom det bliver super vigtigt, at jeg får placeret mig korrekt i feltet, så jeg slipper for unødig zikzakken frem og tilbage. Specielt når vi ankommer til Bindeballestien, kan der let opstå pladsproblemer og svære vilkår for overhalinger – så der skulle jeg meget gerne ligge korrekt.

Jeg håber på en ny personlig rekord, men har efter min begrænset succes til Audi Challenge Aarhus Halvmarathon lært, at man skal passe på med at være kæphøj. Lige nu krydser jeg blot fingerne for, at vejret vil gøre sit for de optimale betingelser. Så må resten være op til mig selv. Jeg løb sidste lange tur i fredags, en 15-km rute i let-kuperet terræn, hvilket forløb udmærket, dog med en del blæst, der tvang pulsen mere op end tempoet ellers berettigede.

Tidlig positiv (men også meget usikker vejrudsigt) til Vejle Ådal Halvmarathon 2012

I den kommende uge står træningen mandag på mit sidste AT-kvalitetssæt, som jeg dog regner med at forkorte ned til 3x1500meter intervaller. Desuden følger den sidste korte nedtrapningstur onsdag eller torsdag på 5km i roligt tempo. Det burde være tilstrækkelig til at sikre optimal restitution mod løbet søndag.

0 Kommenter

Andet du måske vil kunne lide

Efterlad en besked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.