Hjem Løb Forsvind nu, Kong Vinter!

Forsvind nu, Kong Vinter!

af Lasse Vad Pedersen

Lad mig gøre det klart med det samme. Jeg er ved at være godt og grundigt træt af Kong Vinter og hans insisteren på, at holde landet fastholdt i frostvejr, blæst og sne. Det var frisk at kunne prale med at løbe rundt i det sneklædte landskab i starten, mens blæsten ruskede – nu er det bare ved at blive godt gammeldaws træls.

Ikke desto mindre blev det endnu en uge i rekordernes tegn. Ikke som i fart-rekorder, men derimod for mængden. For første gang blev det til over 50km på en uge – helt præcist 51,08km. Jeg har mere eller mindre fulgt programmet slavisk, så ikke de store overraskelser der. Ugens højdepunkt var nok de meget krævende 8x500meter VO2max intervaller om mandagen, der gik rigtig fornemt. Men også at jeg faktisk kom ud på den planlagte tur fredag aften efter arbejde, selvom humøret og motivationen var på det absolutte nulpunkt, står højt på listen over glæderne i den forgangne uge. Selv den mentalt hårde tur i dag, da sneen atter engang begyndte at falde gik over al forventning. Der var et rigtig pænt overskud på kontoen under det meste af turen. Fik desuden prøvet at eksperimentere en smule med indtag af energibar efter de første 75min. Nøjes med en halv, men mærkede ikke noget ubehag eller mavekneb – og fik absolut lettere ved de sidste 5km, så alt i alt ganske succesfuldt. Det er næppe sidste gang, jeg prøver mig i den retning. Om jeg helt tør prøve lykken på dagen, hvor Odder Halvmarathon skal stå, det må komme an på, hvordan de næste par test med energiindtag forløber.

Næste uges program følger vanen tro nedenfor:

På en sidenote har posten i øvrigt været forbi med et par GripGrab løbehandsker, som jeg har fået fornøjelsen af at teste – det kommer der et par ord om, når jeg får dem testet lidt mere end blot i dag.

 

0 Kommenter

Andet du måske vil kunne lide

Efterlad en besked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.