Fysisk træt – mentalt på toppen

Det bliver til en ganske kort update denne gang fra dagens løbetur. Det meste af dagen er gået på arbejdet, hvor en hel del fremadrettede deadlines presser sig på. Det betyder, at jeg for tiden er den sidste, der lukker og slukker på Falck Stationen. Hvert fald i Finance-afdelingen. Heldigvis deles lokalerne nemlig med operatørene, så selv når dagen går på held, sidder man ikke mutters alene tilbage bag skærmen og stirrer på pivottabeller, ‘lookup’- og ‘hvis’-formler. Det er så absolut et stort plus, at der altid er nogle på pinden, om det så er weekend eller aftentimer. Fleksibiliteten er bare enorm.

De ekstra timer på arbejdet, betyder også, at jeg forsøger at udnytte transporttiden bedst muligt. Stillezonen er mit yndlingshabitat i toget, og på specielt morgenturen afsted giver det 45 effektive minutters læsning. Hjemturen sent aften er lidt mere problematisk. Men det kan lade sig gøre – hellere det end at sidde længe om aftenen.

Dagens tur blev løbet relativt sent, og bestod af første reelle kvalitetspas med AT-træning. 2km opvarming, efterfulgt af 5km tempotur til træning af mælkesyretærsklen, og afslutningsvis 2km nedjog. Var en smule nervøs for at se, hvordan benene ville reagerer kun to dage efter søndagens lange tur, men det gik faktisk ganske glimrende. En smule ømme ben men ikke noget af betydning.

Opvarmningen foregik i fornuftig puls omkring de 150slag i minuttet, mens den lange tempotur fik pulsen arbejdet godt og kontinuerligt op fra 155 til 175 mod slutningen. De to afsluttende kilometer nedjog slog hurtigt toppen af pulsen, og de endte i gennemsnitlig 160. Alt sammen en helt fornuftig tur.

Jeg er fysisk rigtig træt, men føler mig mentalt på toppen!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.