Kan jeg identificeres om nødvendigt?

Set i lyset af de tragiske omstændigheder i lørdags, hvor en 53-årig kvinde faldt om af et hjertestop under en løbetur og det følgende efterspil med den besværlige identifikation af hende, kom jeg til at tænke i samme baner. Hvor nemt er det at tale for sig, hvis man ikke selv kan?

Normalt løber jeg med en masse lækre gadgets; heriblandt iPod Shuffle, pulsbælte, løbeur, og selvfølgelig en væsentlig del løbetøj. Men efter skiftet fra at løbe med telefon til Garmin Forerunner 610, vil en lignende omstændighed (7-9-13) nok være svære. Derfor lyder et ID-armbånd som en god idé. Ikke fordi det er noget, man regner med eller spekulerer over i det daglige, men blot fordi man skylder sine omgivelser det. Specielt jo længere og længere væk, man løber fra sine vante omgivelser.

Et ID bånd er et personligt bånd, der via det indlagte kort i båndet fortæller, hvem du er, samt dine data om sygdomme, blodtype, allergier, mobilnumre der skal ringes til osv.

På hjemmesiden sikkerid.dk kan man løbe et armbånd, der let løser problemstillingen. Det er bestilt – just in case. Herfra en opfordring til andre løbere om at gøre det samme – eller finde en lignende løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.