Hjem Løb Min bedste løbemåned i et år

Min bedste løbemåned i et år

af Lasse Vad Pedersen

Det er svært ikke at være rigtig godt tilfreds med træningen for tiden. Det går nemlig ganske enkelt forrygende, og netop overstået juli har været den bedste løbemåned i et år. 68km er det blevet til, og mens det stadig er langt fra fordoms styrke, så skal man som nævnt et år tilbage i tiden for at finde tilsvarende bedrift. Men det er ikke kun løberiet, der går rigtig godt. Lægger man svømning og cykling oveni, og kigger på samlet træningsmængde, skal kalderen yderligere et halv år tilbage for at finde en måned med tilsvarende mange aktive træningsminutter. Det er ganske enkelt fantastisk at være tilbage på rette spor, og jeg håber og krydser fingre for, at det kan fortsætte sådan.

Lige nu er det altoverskyggende fokus stadig DHL Stafetten, der er faretruende tæt på, og min målsætning om 24 minutter må stå sin prøve. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg gruer for ruten og ikke mindst selve dagsformen. Desværre har jeg tit og ofte oplevet at skuffe på selve løbsdagen, til trods for at formen ellers har været der. Det er sket et par gange til diverse halvmarathons tidligere i løbekarrieren, men håber at den noget kortere rute, gør at jeg ikke når at panikke, men kan løbe op til potentialet. Når det er sagt, så betyder det heller ikke så meget – for mens der stiller et par rigtig stærke sub-20 løbere op, er der i afdelingen også flere med mere moderate målsætninger til slutningen. I virkeligheden er tiden også sekundært i forhold til resten af dagen.

Efter DHL stafetten vil jeg igen tage min fremtid op til revision for at finde ud af, hvad jeg gerne vil opnå og fokusere på. Uden at skulle tage fremtiden på forskud, har jeg for nuværende en idé om at satse lidt mere på cyklingen og projektet om at cykle 30km på én time. Det vil nok kræve, at en af de ugentlige løbeture erstattes af cykeltræning.

Men lad os nu se hvad det ender med.

0 Kommenter

Andet du måske vil kunne lide

Efterlad en besked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.