Tilmeldt Vejle Ådal Halvmarathon 2012

For små tre uger siden deltog jeg i Audi Challenge Aarhus halvmarathon, hvilket var en noget blandet fornøjelse. Kort sagt havde jeg sikkert været lidt for arrogant med træningen op til, hvilket betød, at jeg havde undladt en del af de rigtig lange tur. Så mentalt gik jeg død, ligesom benene også havde det rigtig svært efter 13km. Jeg kom dog i mål – skuffet – men også mere opsat end nogensinde på, ‘at det fand’me måtte være løgn‘.

Derfor har jeg som overskriften angiver også tilmeldt mig endnu et halvmarathon. Der er denne gang tale om Vejle Ådal Halvmarathon 2012, der løbes i Vejle by og gennem de natursmukke omgivelser ved Ådal d. 21 oktober. Det er en ud-og-hjem rute på relativt smalle stier, men samtidig også en rigtig flot tur, jeg var så heldig at løbe også sidste år. Træningen har siden fået et nyk mere seriøsitet og struktur. Ganske vist er der kun 6 uger mellem de to løb, så helt optimalt er forberedelserne ikke, men jeg er alligevel fast besluttet på, at det kan gøres bedre. Det er endnu stadig alt for tidligt at kigge efter vejrudsigten, men det bliver svært at slå de perfekte forhold fra sidste år med total vindstille vejr og efterårssol.

Indtil da skal der et par lange tur i benene, så det mentale overskud er sikret og kroppen er vant til at være igang i de knap to timer. Desuden regner jeg med at krydre træningen med et par AT-pas mere, for at skubbe syregrænsen så tempoet forhåbentlig denne gang kan holdes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.