Hjem Partnere

Partnere

af Lasse Vad Pedersen

Det går næppe den vante læser forbi, at jeg er lidt af en gadget og tekniknørd. Jeg elsker teknologi, der fornyer eller forbedrer.

Jeg er derfor også som udgangspunkt altid interesseret i partnerskaber eller sponsorer, der med venlighed vil lade mig teste og anvende deres produkter. Udgangspunktet er, at vi begge skal kunne se hinanden i øjnene før, under og efter et samarbejde. Det vil sige, at vi er åbne om det – jeg disclaimer altid produkter, der er modtaget gratis til anmeldelse. Vi er ligeledes ærlige om vores relation til hinanden, og at en spade skal kaldes en spade. Et dårligt, ufærdigt produkt er ikke bedre blot fordi, det er modtaget kvit og frit. Ligeledes høster et udmærket produkt ikke særlig positiv omtale af samme årsag. Endeligt er vi simple i vores kommunikation. Det betyder, at vi kan tænke selv og ikke finder et nødvendigt behov for at udfærdige store kontrakter på skrift, men tager det med ro og et smil på læben.

I praksis betyder det, at ingen aftale er ens og at forhold aftales individuelt fra gang til gang. Ofte vil det være sådan, at vi skriver lidt sammen om øst og vest, bliver enige om rammerne, finder et relevant produkt, jeg tester det, skriver min anmeldelse, linker til jeres produkt/hjemmeside/webshop og thats all. Om produktet sendes tilbage eller beholdes efter testen er forskelligt, og begge dele er helt ok!

Interesseret? Så kontakt mig via formularen og vælg “Partnerskab & Sponsorer” i emnefeltet.