Hjem Personligt En anderledes rekord siden april 2011

En anderledes rekord siden april 2011

af Lasse Vad Pedersen

Bag den lidt kryptiske overskrift gemmer der sig faktisk en lidt anerledes rekord. Det er nemlig første måned siden april 2011, hvor jeg begyndte at anvende Endomondo, at jeg har haft en måned helt uden at have løbet så meget som én meter. Det føles mærkeligt. Jeg har haft op og nedture undervejs. Mindre motivationsdyk, forskellige små skader af og til. Men som sagt aldrig før en helt måned uden at løbe.

Grafen fra Endomondo viser da også, at det sidste halve år har været ganske turbulent med flere og mere og mere dominerende andre sportsgrene end løb. Figuren viser samlet varighed, og det ses tydeligt, at den grønne (løb) udgør mindre og mindre af min træning i takt med at skadernes alvorlighed har taget til.

Men det skal ikke slå mig ud. Varigheden er ganske vist dykket en del siden formtoppen tilbage i foråret, men jeg vil gøre mit til, at den er på vej tilbage. I første omgang til samlet 10 timers træning om måneden, og meget gerne mere på den lidt længere bane. De 15 timer jeg var fysisk i gang (aka 30minutter snitlig pr. dag) er stadig et mål, jeg gerne vil tilbage på!

0 Kommenter

Andet du måske vil kunne lide

Efterlad en besked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.