Hjem Personligt Glædelig jul og godt nytår

Glædelig jul og godt nytår

af Lasse Vad Pedersen

Glædelig jul og godt nytår til alle læsere herfra bloggen. Tiden flyver og 2015 er så småt ved at være et overstået kapitel.

Sidste år lavede jeg en lang a til z i året der gik. I år vil jeg forsøge mig med en lidt anden tilgang og blot udvælge et par af de områder, der har kendetegnet 2015 på godt og ondt. Men hvem kan faktisk huske præcist hvad der er sket i årets løb? Og ikke mindst hvornår på året det skete? Jeg kan!

En af de fantastiske ting ved teknologi er, at når man har adgang til diverse tjenester i skyen som automatisk laver backup af alle ens billeder, er det faktisk en ret let opgave at få et overblik over året der gik. Jeg bladrer blot igennem arkivet og kan på den måde se året flyve forbi.

Først på året var jeg boligsøgende efter en større lejlighed. Igennem hele min studietid havde jeg boet i mindre 1-værelseslejligheder i hhv. den vestlige og senest nordlige del af byen. Begge havde passet mig fint, men efter at jeg fik fastjob og en regelmæssig indkomst føltes pladsen pludselig trang. Det tog en del energi og frustrationer for gode lejligheder flyder ikke i Aarhus, hvis man dog ikke har lommen fuld af guld. Det lykkedes dog, og jeg fandt igennem TDC Pensionskasse – og min nu højere placering på ventelisten qua mit fuldtidsarbejde – en dejlig 2 værelses på Silkeborgvej tæt ved Den Gamle By. Jeg er faldet godt ind, og er rigtig glad for mit lille hjem. Det tog lidt længere end ønsket at få møbleret grundet fadæsen hos Ilva.

Mit forår var yderligere hektisk grundet travlhed i den lille konsulentvirksomhed et par venner og jeg havde startet op. Timerne var for få, når man samtidig forsøgte at balancere med mit faste job, venner og familie. Det er et af de steder, hvor jeg i bagklogsskabens klare lys har lært, at jeg hellere vil gøre få ting 100 % end jonglere mange bolde uden rigtig at føle mig på toppen af noget.

For 2016 er arbejdsplanerne i vid udstrækning allerede fastlagte, omend jeg ikke kan fortælle noget officielt endnu. Men jeg kan dog fortælle, at jeg glæder mig helt afsindigt og at det utvivlsomt hands-down bliver mit største og mest udfordrende projekt i min karriere.

Sports- og træningsmæssigt blev 2015 en noget blandet pose bolcher. Løbetræningen har varieret enormt meget over året med et par få højdepunkter og en del småskader samt ufrivillige pauser. I maj fik jeg stjålet min daværende racercykel imens jeg var i svømmehallen. Mens det stadig irriterer min blindtarm, at man ikke kan lade sine ting stå (låste!) uden at idioter render med dem, så gav det anledning til en opgradering.

Jeg erhvervede mig efter kyndig vejledning af kollega og Fri Bikeshop en ny – nemlig en Scott Addict 30. Henover sommeren fik jeg kørt en mange lange ture og sågar deltaget i mit første officielle landevejsløb nemlig Marselis cykelløbets 100km. En helt fantastisk oplevelse der har givet blod på tanden efter mere. I 2016 er min målsætning at deltage i mindst tre løb – helt sikkert gentage Marselis, men også gerne to eller flere andre. Måske et med mere udfordrende rute – eller et længere.

Derudover har året budt på mange skønne oplevelser, nogle gengangere mens andre var nye. Der er blevet drukket min del god rødvin i gode kollegaer, venner og families lag. Jeg har faktisk haft det ret fantastisk – selvom det i perioder har været lidt for hektisk og stressende.

Tankerne om 2016 koger allerede løs.

Indtil da er der vist ikke andet at gøre end nok engang ønske en glædelig jul og et godt nytår!

2 Kommentarer

Andet du måske vil kunne lide

2 Kommentarer

Godt nytår - Status for 2016 i tal og forventninger til 2017 December 31, 2016 - 10:15 am

[…] December er fløjet af sted, så et forsinket glædelig jul skal der også lyde herfra. Det er derfor tid til endnu en gang at stoppe op og gøre status på året der gik, ligesom jeg gjorde det i 2014 og 2015. […]

Svar
Rigtig godt nytår 2018 - status på året der gik og et kig i spåkuglen June 25, 2019 - 1:40 pm

[…] godt og på ondt. Faktisk har jeg gjort selvsamme de sidste par år her på bloggen (læs fx 2014, 2015, 2016, 2017). Det på trods af, at netop disse indlæg er blandt de mindst læste indlæg, når […]

Svar

Efterlad en besked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.