Hjem Personligt Godt nytår – Status for 2016 i tal

Godt nytår – Status for 2016 i tal

af Lasse Vad Pedersen

Godt nytår alle sammen!

December er fløjet af sted, så et forsinket glædelig jul skal der også lyde herfra. Det er derfor tid til endnu en gang at stoppe op og gøre status på året der gik, ligesom jeg gjorde det i 2014 og 2015.

Denne gang tænker jeg, at metoden bliver en status for 2016 i tal. Derudover vil jeg nu også skele lidt til forudsigelserne fra 2015. 2015 var præget af boligjagt, nye arbejdsopgaver og endelig dedikation til cykling som min primære motionsform. Jeg erhvervede min elskede Scott Addict og har ligesiden fået en masse kilometer og gode oplevelser ud af denne.

2016 har på den måde været ganske ens. Endnu et år er fløjet i lejligheden – som jeg vel ikke kan kalde ny længere? Jeg har fejret to-års jubilæum på arbejdet, som jeg derfor ikke længere betragter som nyt. Og ja, så har cykelsæsonen budt på endnu flere kilometer og ikke mindst løbsdeltagelser end 2015.

Mit sportsår 2016

 

Efter to måneder først på året, hvor jeg holdte cyklen indendørs og brugte min BKool Pro hjemmetræner kom jeg endelig ud først på marts. Allerede i april var vejret fantastisk, og jeg fik rigtig mange gode, lange, hårde træninger i benene.

Sidst i april stod det på årets første officielle motionsløb og dermed startskuddet for den ‘rigtige’ sæson. Jeg deltog i det spritnye Forårsløb ved Hornsyld midt mellem Horsens og Vejle. En yderst kuperet rute med få deltagere. Jeg gik ind med få forventninger og havde en god dag uden at imponere.

En samlet 14. plads ud af 62 blev det dog til i de 107 km hårde terræn – så trods alt ikke så skidt.

En hektisk sommer

Inden sommerferien spidset det til på arbejdsfronten. Prioriteringsprocessen for investeringer i 2017 og første bottom up bud skulle i kassen. Jeg har været med i to år, og det er altid en hektisk periode hvor meget af årets arbejde finder sted. Det er super spændende og lærerigt. Første år så jeg med på sidelinjen, mens jeg i 2016 var med som tovholder.

For 2017 har jeg fået æren – og arbejdspresset – at drive processen. Det glæder jeg mig super meget til, og bliver uden tvivl et af karrierens højdepunkter. Jeg er super spændt, motiveret og glæder mig enormt. Dertil også ganske ydmyg for det er en stor opgave. Heldigvis har jeg god sparing og hjælp fra chefen.

Resten af maj, juni, juli og august var præget af adskillige cykelløb. Aarhus Rundt, TST langelinie, Aarhus Grand Prix, Cyklo Aarhus City Cykelmaraton. Det har været fantastisk, og har uden tvivl været med til at holde min motivation høj henover sommeren.

Jeg er blevet mange erfaringer rigere – og glæder mig enormt til endnu flere oplevelser. Der er noget særligt ved racedays – adrenalinen, spændingen, samværdet og konkurrenceelementet. Man bliver sgu bidt af det!

I løbet af efteråret og vinteren gik jeg dog i stå igen. De manglende deltagelser og det mere blandet vejr dræbte motivationen.

Kiloene kom tilbage, og lige inden december var vægten den højeste, jeg kan huske den har været. Det er uholdbart, og jeg tog en beslutning om det skulle være løgn. Derfor er jeg tilbage med snuden i sporet, og et egentlig vægttab er igang.

Hvad 2017 skal bringe er jeg lykkelig uvidende om, men jeg har da et par forhåbninger. En af de ting jeg har lært mig er at værdsætte det uforudsete og glæde mig over, det der kommer. Dermed ikke sagt, jeg ikke har målsætninger – men det er ikke altid, man på forhånd ved hvad der glæder en.

Lige først står der dog en nytårsaften for døren. Det stive puds er fundet frem, skoene pudset, gin/tonics og bobler klar og en perfekt aften venter.

ET STORT, HJERTELIGT GODT NYTÅR HERFRA!

0 Kommenter

Andet du måske vil kunne lide

Efterlad en besked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.