Hjem Personligt Stilhed før stormen

Stilhed før stormen

af Lasse Vad Pedersen

Jeg har fået en ny bedste ven. Det er min højtelskede, og evigt opfyldende Tassimo kaffemaskine. En sand ven i nøden.

Sagen er nemlig den, at jeg nu er gået ind i det absolut sidste og afgørende sprintkapløb om at få specialet færdig i tide, inden afleveringsfristen d. 1/1-2014. Til læserne af bloggen (ja, jeg ved I er der bedømt på statistisk fra Google Analytics ;)) bare rolig. Jeg skal nok nå at blive færdig. Men det bliver utvivlsomt et par hektiske sidste uger, jeg går i møde.

Lige nu kæmper jeg med at færdiggøre sidste analyseafsnit, så skal der skrives en konklusion og perspektivering. Laves alle rettelserne og gennemgås alle de små noter af væsentlige ting, jeg har skrevet til mig selv i løbet af hele processen… Det mest spændende og nervepirrende bliver dog, at læse de første spæde afsnit igen, som efterhånden er skrevet for 4-5 måneder siden. Hvor meget revision behøver de?

Foruden ovenstående har jeg også et større projekt i søen. At få forkortet specialet ned til de maksimalt tilladte 132.000 anslag uden mellemrum. Det vil i skrivende stund betyde, at jeg skal skære 40-50 % væk. Ork jo, jeg skal nok få et par hyggelige uger…

Du svigter mig ikke, Tassimo!

0 Kommenter

Andet du måske vil kunne lide

Efterlad en besked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.