Hjem Personligt Uddannet cand.merc i økonomistyring!

Uddannet cand.merc i økonomistyring!

af Lasse Vad Pedersen

Hvad der ikke sker af aktivitet på bloggen, sker i mit personlige liv for tiden. Det største og mest epokegørende er naturligvis, at jeg succesfuldt mundtlig fik forsvaret min afhandling og derfor nu kan kalde mig cand.merc. i erhvervsøkonomi med speciale i økonomistyring. Eller som den mundrette engelske titel siger:

Master of Science (MSc) in Economics and Business Administration with the specialisation Management Accounting and Control. 😉

Foruden kulminationen af flere års arbejde, timevis af forelæsninger, forberedelser og ikke mindst det sidste halve års fokus på et og samme område, er det en meget ambivalent følelse at sidde tilbage med. På den ene side – og den langt overvejende – er jeg jublende lykkelig. Det er vanvittigt tilfredsstillende at stille sig selv et mål og opnå det. På mange måder at sidestille med mine mål i den tidligere løbekarriere. At specialisere sig indenfor et fagområde giver meget på det personlige plan, foruden jeg selvfølgelig nu er vanvittig skarp på området indenfor økonomistyring herunder budgetteret, lønsomhedsanalyse, omkostningsteori og des lige.

Det har været i alt fem år, der har budt på store forandringer, nye bekendtskaber, nye interesser og ikke mindst megen ny viden. På den anden side er det også en ære, der på en måde er slut og ikke kommer igen. Livet som studerende. I parentes sådan forstået, at eneste formål kun har været at skulle forholde sig til specifikt at fordybe sig i ny viden. Samtidig er det også, på trods af muligheden for selv at præge sin faglige profil, også slutningen på en periode, hvor de overordnede linjer i ens liv, har været planlagt for sig. Ens liv har i større eller mindre grad været fastlagt og planlagt for dig. Gå til de her forelæsninger, læs det her, gå til den her eksamen. Fortsæt næste semster.

Det er slut nu. Nu er det op til mig selv at danne og forme min egen fremtid. Det er vanvittig spændende og samtidig lidt nervepirrende..

To be continued…

0 Kommenter

Andet du måske vil kunne lide

Efterlad en besked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.