Hjem Svømning 100 af de korte og en ny rekord, tak!

100 af de korte og en ny rekord, tak!

af Lasse Vad Pedersen

Nogle gange kan man blive overordentlig overrasket – positivt endda. Når det sker, er det naturligvis glædeligt. Sådan en af de oplevelser fik jeg i dag, da jeg stilede mod svømmehallen og gjorde klar til dagens træning. Det var med en vis æresfrygt for målsætningen var klar, formtest og forhåbentlig en ny rekord på de magiske 1000m crawl. De sidste par uger er gået rigtig godt, så det var med en god portion selvtillid, men også høje forventninger at jeg begyndte.

Der burde være en ny rekord! Men jeg har desværre oplevet lidt for ofte, at formen egentlig har været der, men psyken har spillet mig et pus, når det virkelig gælder på den store dag til fx officielle løb. Jeg har det desværre lidt med at overperforme, når det er ligegyldigt og vice versa. Desto større var glæden og ego-boostet også, da det i dag lykkedes – med en væsentlig margin.

endo

I al beskedenhed lammetævede jeg den gamle rekord på distancen med hele fire minutter og fem sekunder! Således var de 1000m crawl overstået på 20 minutter og 58 sekunder. Sådan! Det giver absolut blod på tanden til mere og at fortsætte målrettet.

Intet slår den lykkefølelse i træningen at sætte sig et mål – og så gennemsmadrer det!

Det giver mig pt en form på distancen iblandt top 20 % af danskerne på hele Endomondo. Det kan jeg vist godt være bekendt for en, der for få måneder siden slugte mere vand end jeg svømmede. 😉

top20

At jeg så samtidig også satte ny længderekord på én træning med 100 baner (25meter bassin) er jo altid fedt at kunne tilføje som en sidebemærkning.

0 Kommenter

Andet du måske vil kunne lide

Efterlad en besked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.