Årets første dukkert – og mini duathlon

Temperaturene har sneget sig over 20 grader de sidste mange dage, og mens der svedes på kontoret, giver det en fantastisk anledning til årets første dukkert og ikke mindst en lille (falsk) mini duathlon. Eller med andre ord en blanding af løb til og fra stranden og en frisk svømmetur midt imellem. Som sagt så gjort og hvilken succes! Hvis man da lige ser bort fra sand i sokker og sko, krampe under omklædningen, ømme ben og de lidt for mange højdemeter, der skulle overvindes på hjemturen…

Det blev så imidlertid langt overdøvet af glæden ved naturen i de smukke omgivelser og følelsen af at få fjernet sveden ved at hoppe i det friske hav. Vandet er fantastisk – også selvom det er let at lade sig narre af de manglende i vandet. Temperaturene er hvert fald helt godkendte de skuffende vante danske somre taget i betragtning. Så selvom jeg var tvivlende, da jeg sad i bussen på vej hjem, var det ikke desto mindre en rigtig god prioritering. Det må jeg gentage en gang mere eller to.

Det var så samtidig en kærkommen mulighed for at teste, hvorvidt det nye ur der er landet på testbænken – navnlig Garmin Forerunner 620 HRM – faktisk er vandtæt. Det korte svar er ja, det er det. Uden problemer. Den fulde anmeldelse er ved at nærme sig sin afslutning, og er at finde på bloggen inden for de næste par dage.

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.