Hjem Triatlon Første to ugers erfaring med triatlon

Første to ugers erfaring med triatlon

af Lasse Vad Pedersen

Med sommeren nærmende sig med hastige skridt, er mine første to ugers erfaringer med triatlontræning kommet i hus. Lad det være sagt med det samme, jeg nærer en afgrundsdyb beundring for de, der gennemfører kongedistancen – nemlig en fuldblods ironman. Ikke alene fordi det er adskillige timers hårdt arbejde på selve dagen, men det logistiske puslespil i så massiv en træningsperiode kræver en fandens masse arbejde at få til at gå op.

Jeg har en virkelig stor respekt for dem, der får strikket så mange timers træning ind i en i forvejen hektisk kalender. Det er hvert fald læringen efter blot to uger med et mini triatlon program og fem-seks ugentlige workout-sessions, der skal forsøges flettes ind i hverdagen.

Når det så er sagt, så har det været to fantastiske uger med en masse varieret, spændende, kvalitetstræning. Seks gange var jeg i løbeskoene, fire ture på racercyklen og tre gange i svømmehallen. Fedt! 9 timers træning på 14 dage. Det er faktisk helt godkendt, hvis jeg selv skal sige det. 😛

De næste to uger stiller det lidt af i mit træningsprogram, hvor der skrues ned på mængden af løbeaktiviteter for at prioritere mere energi i det våde element. Det er dog samtidig også håbet, at vejret holder mere tørt, så jeg kan få lidt flere km på mine cykelture, der i de forgangne uger har været ret begrænset.

0 Kommenter

Andet du måske vil kunne lide

Efterlad en besked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.